Szolgáltatásaink

Kézápolás

A jó megjelenés az ápolt kezeknél kezdődik. Megfelelő manikűrrel kezeink szépek és egészségesek lesznek, amitől jól érezzük magunkat a bőrünkben. Paraffinos kézápolás gondoskodik a mindennapos igénybevételnek kitett bőrünk puhaságáról. A körmök díszítése pedig gyönyörűvé varázsolja kezeinket.

Manikűr

A szolgáltatás tartalmazza a köröm formázását, a kéz és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolását, a körömre tapadt bőr feltolását, illetve eltávolítását, valamint a körmök polírozását az egyenletes, fényes felületért.

Japán manikűr

A japán manikűr a japán arisztokráciától átvett kezelés, amelynek során a körmökbe méhviasz alapú, vegyi anyagoktól mentes pasztát políroznak, aminek jótékony hatóanyagai beépülnek a körömlemez rostjaiba, így a körmök egészségesek és erősek lesznek. A pasztát talkum púder bepolírozása követi, amitől a körmök felülete tartósan fényes lesz. Különösen ajánlott gyenge, töredezett körmök ápolására, valamint műköröm eltávolítása után. A kezelést ajánlott 2-3 hetente ismételni a tökéletes eredményért.

Paraffinos kézápolás

A kezelés során a bőrt radírozzuk, így eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd mélyen tápláló krémet masszírozunk a bőrbe. Ezután folyékony paraffinba mártjuk a kezeket. A paraffinréteg 30 perc alatt megszilárdul ekkor eltávolítjuk. A meleg paraffin hatására a pórusok kitágulnak, így a tápláló anyagok a bőr lehető legmélyebb rétegeibe jutnak. A paraffin gátolja a bőr vízleadását, amitől az mélyen hidratált lesz. A meleg hatására serken a bőr vérkeringése és anyagcseréje, így a kiszáradt bőr újjáéled. A kezelést érdemes ismételni, hogy bőrünk tökéletesen puha és hidratált maradjon.

Lakkozás

A manikűr elvégzése után a körömre alapozó lakk kerül, ez biztosítja a színes lakk tapadását és táplálja a körmöt. Erre tetszőleges színű lakk jön, dupla rétegben. Ezután színtelen fedőréteget viszünk fel, ami biztosítja a felvitt szín tartósságát.

Francia lakkozás

A francia lakkozás első lépései megegyeznek a sima lakkozás menetével, de a két réteg szÍnezés után a köröm szabad szélét hagyományosan fehér színnel vonjuk be. Természetesen fehér helyett a vendég bármilyen színt választhat. Erre kerül a fedőlakk.

Gél lakkozás

A gél lakk másik neve tartós lakk. Ez minimum 14 napig tartó magasfényű, sérülésmentes lakkfedést biztosít. Felvitele olyan egyszerű, mint egy normális lakké, száradása pedig pillanatok alatt történik UV lámpa segítségével. A gél lakk felületére felvihetünk normál lakkot is, ez acetonmentes lemosóval eltávolítható. A gél lakk eltávolítását érdemes szakemberre bízni.

Épített köröm

Az épített köröm készítés már egy újabb, modernebb eljárás. Itt a sablon segítségével, amit a szabadszél alá helyezünk a köröm meghosszabbításaként és erre készítjük a kért műkörmöt, majd az anyag megszilárdulása után, ami UV lámpa segítségével történik. Ezután a sablont eltávolítjuk. A körmöket a vendég ízlése szerint tovább formázzuk illetve színt és díszt viszünk fel az elkészített felületre. A végén egy fedőréteggel kenjük át, ami megfelelő csillogást és tartósságot ad.

Rólunk

Szakképzett munkatársaink várnak téged. A legmodernebb technikákkal, piacvezető termékekkel biztosítjuk, hogy körmeid hosszútávon egészségesek és ragyogóan szépek legyenek.

Professzionális kézápolás megfizethető áron nők és férfiak számára egyaránt.

Szolgáltatásaink


  • Kézápolás
  • Manikűr
  • Japán manikűr
  • Paraffinos kézápolás
  • Lakkozás
  • Francia lakkozás
  • Gél lakkozás

Elérhetőség

Nail & Go Magyarország Kft.
1096 Budapest
Vendel utca 11.
Bejelentkezés ITT!

Email: info@nailandgo.hu

Galéria

mukorom-07 mukorom-09 kez-es-korom1 kez-es-korom10 kez-es-korom8 koromapolas-32