Szolgáltatásaink old

Kézápolás

Az ápolt kéz ma már elengedhetetlen feltétele a jó megjelenésnek, hogy jól érezzük magunkat és jó benyomást keltsünk. Kezeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk szebbé.

Az időjárás viszontagságai okozta bőr elváltozások kezelésére kiváló megoldás a parafinos kézápolás, mely fél óra alatt varázslatos puhává varázsolja a kiszáradt bőrt és vitaminokkal táplálja azt.

Manikűr

A köröm rövidítését, formázását, igény esetén a körömágy bőrének a kivágását, a köröm felületének a polírozását és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való táplálását tartalmazza.

Japán manikűr

A manikűr kiegészítéseként lehet alkalmazni. A japán arisztokráciától átvett kezelés, amelynek során természetes méhviaszt juttatunk a köröm rostjai közé, majd ezt az anyagot egy speciális por segítségével a körömbe zárjuk és tartós, akár két hétig is tartó fényt adunk neki.

A kezelés során a köröm egészségesebb és erősebb, a körömágyszíne egészséges rózsaszín lesz. Két-három hetente kell ismételni a kezelést. Gyenge töredező körmök esetén, különösen műköröm eltávolítása után csodálatos eredmény érhető el,

Paraffinos kézápolás

A kéz bőrének radírozását, fertőtlenítését és vitaminos krémmel való ápolását foglalja magában. Ezután folyékony a paraffinba mártjuk a kezet, majd műanyag frottír kesztyű kerül rá. Harminc perc elteltével a kesztyűt és a szilárd paraffint lehúzzuk a kézről. A paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. Az első két hétben két alkalommal, majd a következő két hétben egy alkalommal, majd havonta egy alkalommal ajánlott a megfelelő állapot eléréséhez.

Lakkozás

A manikűr elvégzése után a körömfelszínt először egy alapozó lakkal vonjuk be. Azt követően tetszőleges árnyalatú színes lakkal egymás után két rétegben fedjük be. Végül egy színtelen fedő réteget viszünk fel a körömre, mely a köröm tartósságát biztosítja.

Francia lakkozás

A manikűr elvégzése után a körömfelszínt először egy alapozó lakkal vonjuk be. Azt követően tetszőleges árnyalatú színes lakkal egymás után két rétegben fedjük be. A köröm szabad szélét fehér lakkal fedjük. Végül egy színtelen fedő réteget viszünk fel a körömre, mely a köröm tartósságát biztosítja. Mostanában divat, hogy a szabad szél egy erősebb színt kap.

Gél lakkozás

Az úgynevezett tartós lakk. Egyesíti a körömlakkozás egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában. Ez egy valódi fejlesztés a természetes körmök megerősítésére és a minimum 14 napig tartós, magas fényű, sérülésmentes körömlakkozásért.

A körmeid akár két-három hétig is tartós színes fedést kapnak. A gél lakk száradási ideje nulla. A manikűr elvégzése után a körömfelszínt először egy alapozó lakkal vonjuk be. Azt követően tetszőleges árnyalatú színes lakkal egymás után két rétegben fedjük be.

Végül egy színtelen fedő réteget viszünk fel a körömre, mely a köröm tartósságát biztosítja. A lakkokat UV lámpában köttetjük a hosszantartó tartósságért.

Rólunk

Szakképzett munkatársaink várnak téged. A legmodernebb technikákkal, piacvezető termékekkel biztosítjuk, hogy körmeid hosszútávon egészségesek és ragyogóan szépek legyenek.

Professzionális kézápolás megfizethető áron nők és férfiak számára egyaránt.

Szolgáltatásaink


  • Kézápolás
  • Manikűr
  • Japán manikűr
  • Paraffinos kézápolás
  • Lakkozás
  • Francia lakkozás
  • Gél lakkozás

Elérhetőség

Nail & Go Magyarország Kft.
1096 Budapest
Vendel utca 11.
Bejelentkezés ITT!

Email: info@nailandgo.hu

Galéria

mukorom-07 mukorom-09 kez-es-korom1 kez-es-korom10 kez-es-korom8 koromapolas-32